Det tyder på at John Terry forlader Chelsea, når hans kontrakt udløber til sommer.

Den 35-årige veteran ligner en som er opsat på at blive i Premier League, et skifte til Arsenal ser ikke helt dumt ud for Terry. Så kan John Terry spille på hold med Petr Cech, som forlod Chelsea til fordel for Arsenal i sommers.

Terry har forklaret at han vil fortsætte med at spille, og Terrys erfaring og klasse kunne godt hjælpe The Gunners, nede i bagkæden. Ligesom Petr Cech har John Terry også vundet alt, og ville være en stor forstærkning til Arsene Wengers defensiv.

Mange mener at Terry er ved at være for gammel til at spille, men Cech og Frank Lampard er gode beviser på at der er et liv efter Chelsea. Frank Lampard var 36 da han spillede en stor rolle hos Manchester City i sidste sæson.

Frank Lampard overraskede mange Chelsea fans, da han skiftede til City. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Frank Lampard overraskede mange Chelsea fans, da han skiftede til City. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

John Terry ville skabe et stærkt midterforsvar med Laurent Koscielny. Terry skal på ingen måde være bange for at han er for langsom, da Laurent har dækket for Per Mertesacker de sidste par sæsoner. Terry ville også få assistance af Hector Bellerin på højrebacken, så hurtighed er ikke noget problem hos Arsenal.

Læs også: Jose Mourinho kan være United træner før måneden er slut