Burnley-midterforsvaren Michael Keane rygtes ifølge Metro mod nogle af Premier Leagues største klubber. Der er dog ifølge Metro ingen tvivl, om at Keane ikke bliver billig at hente væk fra Burnley.

Af Lasse D. Drescher

Burnley-profilen Michael Keane har været meget velspillende for Premier League-klubben. Derfor rygtes den engelske midterforsvar mod nogle af Premier Leagues største klubber. Metro skriver at Manchester United, Chelsea og Liverpool skulle have stor interesse i Keane.

(Photo by Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images)

Den 24-årige engelske midterforsvar tilbragte sine ungdomsår hos Manchester United. Det blev dog aldrig til et rigtigt gennembrud for Michael Keane på Old Trafford, men nu rygtes den velspillende midterforsvar tilbage til Manchester United.

Det velkendte medie Metro understreger at Michael Keane ikke bliver billig at hente væk fra Burnley. Der er som sagt også flere klubber på jagt efter Keane, og det gør bare at hans salgsværdi stiger.

Er det en fair pris for den velspillende engelske midterforsvar?

Metro skriver at Manchester United skulle stå klar med et bud på omkring 270.000.000 kroner, i håbet om at sikre sig den engelske midterforsvar.

Læs også: PSG-stjerne rygtes mod Premier League-gigant