Sommerens transfervindue nærmer sig med hastige skridt, og på Old Trafford kæmper man dramatisk omkring ræset om top-4. Men næste sæson skal også planlægges, og på transferfronten skal der ske en masse.

Angriberen Romelu Lukaku har ikke haft nogen prangende sæson for Manchester United, og ifølge avisen The Telegraph kan belgierens tid på Old Trafford muligvis snart være forbi. Avisen skriver i dag, at Manchester United er klar til at lytte til bud på Lukaku, da de har planer om en større udskiftning i sommerens transfervindue.

Her kan flere spillere blive solgt, og skulle det rette bud komme, er De Røde Djævle klar til at give slip på den tidligere Everton-profil, som kom til klubben i sommeren 2017. Samtidig skulle Lukaku være åben for et skifte væk fra Manchester United, og skal man tro diverse rygter, er der mange bejlere til den belgiske landsholdsspiller.

Ole Gunnar Solskjær Manchester United

Store klubber som Bayern München, Inter og PSG er således blevet kædet sammen med Lukaku, som har bidraget med 12 mål i 29 ligakampe i denne sæson.

Derudover skulle United også være villige til at sælge Alexis Sánchez, men det bliver formentlig en sværere opgave, da han næppe kan få en lignende løn i en anden klub, som den han modtager i Manchester-klubben.