Der er gang på gang tale om at Luke Shaw formentlig forlader Manchester United. Nu er der kommet mere brænde på bålet, og det meldes at Shaw formentlig kan indgå i en byttehandel som sender Danny Rose til Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske Manchester United-venstreback Luke Shaw, bliver i øjeblikket rygtet væk fra Manchester United. Der er ifølge mediet Soccersouls stor interesse i Luke Shaw, fra Premier League-storklubben Tottenham.

(Photo: Getty Images)

Det meldes at den nuværende Tottenham-træner Mauricio Pochettino har interesse, i at hente Shaw til Tottenham. Det er formentlig grundet deres tid hos Southampton sammen, før Shaw smuttede til Manchester United og Pochettino tog til Tottenham.

Tottenham har dog spillerne til at udfylde venstreback-positionen, så der er flere som stiller spørgsmålstegn ved rygtet om Luke Shaw. Danny Rose har grundet nogle udtalelser, været sat af holdet i en periode.

Det kunne være som en erstatning for Danny Rose, at Luke Shaw-skiftet kunne blive potentielt. Dog har Mauricio Pochettino den walisiske venstreback Ben Davies i truppen, og Davies har egentlig været solid.

Ville en byttehandel være god for begge parter?

Mediet The Mirror skriver at en byttehandel mellem Luke Shaw og Danny Rose også er på tale. Det meldes samtidig at der formentlig bliver smidt en lille smule penge oveni, dog afsløres det ikke hvilken vej pengene skal.

Soccersouls mener at en handel ville være en god handel, for både Luke Shaw og Danny Rose. Da Luke Shaw ikke ligefrem er en spiller, som José Mourinho foretrækker at bruge. Så derfor kunne et skifte væk fra Manchester United sikre Shaw mere spilletid.

På den anden side har vi Danny Rose, som gjorde sig utilfreds hos Pochettino og Tottenham grundet uenigheder om løn. Et skifte væk fra Tottenham Hotspur kunne formentlig sikre Danny Rose spilletid, og Mourinho har gjort det klart at han ønsker at hente Danny Rose til klubben.

Læs også: Bolden er skyld i målløst Manchester City-kamp: Yaya Toure og Guardiola er rasende