MADRID, SPAIN - APRIL 23: Carlo Ancelotti, coach of Real Madrid gives instructions during the UEFA Champions League semi-final first leg match between Real Madrid and FC Bayern Muenchen at the Estadio Santiago Bernabeu on April 23, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

MADRID, SPAIN – APRIL 23: Carlo Ancelotti, coach of Real Madrid gives instructions during the UEFA Champions League semi-final first leg match between Real Madrid and FC Bayern Muenchen at the Estadio Santiago Bernabeu on April 23, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Carlo Ancelotti respekterer de klubber, som han tidligere har trænet, og derfor kunne han ikke finde på at tage et job hos deres rivaler, siger han til Marca.

Den nuværende Bayern München nævner konkret Atlético Madrid, Barcelona, Lazio og Inter, som er klubberne, han ikke vil træne. Han har respekt for klubberne, men på grund af tiden i Milan og Real Madrid, så vil han ikke gøre det.

– Nej, jeg ville aldrig træne Atletico eller Barcelona. Jeg respekterer historien, så jeg ville ikke stå i spidsen for Atletico, ligesom jeg ikke ville kunne blive Lazio- eller Inter-træner som den AC Milan-fan, jeg er, siger Ancelotti til Marca.

– Det er min historie, og det er vigtigt at respektere den slags. Jeg har meget respekt for Atletico og Barcelona, men jeg kan ikke træne dem, for jeg stod i spidsen for Real i to år.

Carlo Ancelotti har udover Real Madrid og AC Milan også klubber som Juventus, Chelsea og Paris Saint-Germain på cv’et.