Argentineren Carlos Tevez udtaler sig om en forskel som han har bemærket, på henholdsvis Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Af Lasse D. Drescher

Den argentinske angriber Carlos Tevez, er nu ude og tale om sammenligningen mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Det er en sammenligning som har stået på de seneste mange år, hvor de to profiler har kæmpet om at være størst, hos henholdsvis Barcelona og Real Madrid.

(Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)

34-årige Carlos Tevez har været en stor stjerne hos europæiske storklubber, men befinder sig i øjeblikket i hjemlandet hos den argentinske klub Boca Juniors. Carlos Tevez tilbragte flere år i Premier League hos West Ham, Manchester United og Manchester City.

Efter omkring syv år i engelsk fodbold, så tager Carlos Tevez til den italienske storklub Juventus. Carlos Tevez har spillet sammen med begge af de to førnævnte spillere. Tevez har spillet med Lionel Messi på det argentinske landshold, og med Cristiano Ronaldo hos Manchester United.

Carlos Tevez udtaler følgende til Mirror:

“Jeg har aldrig set Lionel Messi i træningscenteret. Jeg har heller ikke set ham træne så meget andet, udover berøring med bolden. Men jeg har set ham træne meget på straffespark. Først tog han dem ikke,og nu ender det altid i krydset.

Cristiano tog altid i træningscenteret efter vi havde trænet, fordi det er en stor ting for ham, og han vil være den bedste til alt, og han kom også altid tidligt. Når træningen var sat til at starte klokken ni, kom jeg altid en time før, og der var han der allerede.

Selv hvis jeg kom halvanden time før, så var han der også. Jeg begyndte at spørge mig selv om, hvordan jeg kunne slippe af med ham. Så en dag kom jeg to timer før, men han var der allerede! Han var træt, men han var der.”

Læs også: FIFA 19: Her er alle klubberne, som er med i demoen