Af David Paris 

Liverpool-legenden Jamie Carragher har, ifølge det engelske The Telegraph, fortalt, at hans tidligere klub Liverpool ikke kommer til at udfordre toppen af fodboldeuropa lige foreløbig. Ikke med mindre de i hvert fald får fat i en bedre målmand. Carragher mener nemlig, at det er det, der afholder Jurgen Klopps mandskab fra at være blandt de bedste i Europa.

Udtalelsen kommer i kølvandet på Liverpools 3-3-kamp mod Arsenal fredag aften. Her var Liverpool i komplet kontrol med en 2-0-føring, men så scorede Arsenal tre gange på fem minutter. Det andet mål var tydeligt Liverpool-målmand Simon Mignolets fejl og netop ham, mener Carragher ikke er god nok, såfremt Merseyside-klubben ønsker at blive blandt de bedste klubber på kontinentet.

Mignolet kom til Liverpool fra Sunderland, som et stort talent, men er aldrig blevet den stjernespiller fansene havde håbet på. (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Han siger: “Bolden slår flere knæk, men han er stadig nødt til at gøre det bedre end hvad han gjorde. Det er chokerende. Indtil Liverpool får en målmand af en bedre kvalitet kan klubben ikke udfordre de bedste mandskaber i verden. Det er sådan det er.”

Liverpool-træner Jurgen Klopp anerkender sin belgiske målmands fejl, men siger istedet, at det er spillernes reaktion på banen, der skal ændre sig. For de skal blive mere aggresisve og sure på sig selv, når de er foran 2-0 og så er bagud 3-2 lige pludselig.

Klopp siger: “Simon Mignolet fejl-bedømte bolden. Han kunne godt have brugt en ekstra hånd, men sådan er det dog ikke. Det er ikke fair, at de scorede, men nogle gange laves der fejl og så må vi rette op på dem. Det er ikke fedt, men de havde fem gode minutter og det kom til at afgøre kampens udfald. Vi gav dem chancen og de tog den. Ærgerligt men sådan er det med Arsenal.”