Liverpool legenden Jamie Carragher godt nok gået på pension, og der har derfor ikke meget med the Reds at gøre. Alligevel er han ofte at finde i medierne med en eller anden udtalelse om en af Liverpools spillere- o g nu er den gal igen. 

AF KRISTIAN PARIS

Denne gang er det for Carragher, Virgil van Dijk, der er i søgelyset. Van Dijk, der her til vinter blev klubbens dyreste indkøb nogensinde efter Klopp og co. havde forsøgt at hente ham til Anfield i et halvt år.

Den 26-årige midtstopper blev officielt en Liverpool spiller i sidste måned, da de betalte omkring 680 millioner kroner for ham. Siden da har han optrådt i tre ud af fem mulige kampe for klubben.

Den hollandske landsholdsspiller tog endelig springet fra Southampton til Liverpool, efter der i sommers var store diskussioner om, hvorvidt Liverpools interesse var ‘lovlig’ set med FA-briller.

I de tre kampe han har spillet for klubben, har han bestemt ikke levet op til den store sum som Merseyside klubben har givet for ham. Og det har kastet adskillige negative kommentarer efter sig. Selv tidligere nævnte Jamie Carragher er gået i offensiven for på hollænderen. Han hævder meget simpelt, at han er i for dårlig form, at han er for fed, og at han burde tabe sig.

– Jeg er sikker på, at han med tiden vil vise sig at være en mega god handel, men han bliver nødt til at komme i bedre form for at spille med på sådant et niveua, har den tidligere Liverpool-midtstopper, Carragher udtalt til det britiske medie the Mirror.

– Han bliver nødt til at komme i form og tabe sig et par kilo eller tre. Han ser faktisk for tyk ud, når man ser ham på tv og virkeligheden…