Det engelske medie Metro skriver at José Mourinho har fundet to spillere, som kan erstatte den 36-årige Michael Carrick på Manchester United-holdet.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at Manchester United har stor interesse i at finde en fremtidig erstatning for Michael Carrick. José Mourinho har ifølge mediet to højt-profilerede spillere i tankerne.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Den ene er den belgiske midtbanespiller Radja Nainggolan, som til dagligt optræder for Serie A-storklubben AS Roma. Den anden er den spanske midtbanespiller Saul Niguez, som er en af Atletico Madrids store profiler.

Metro understreger at det på ingen måde bliver billigt for Manchester United, at sikre sig en af de to store profiler.

Engelske Michael Carrick har spillet for Manchester United i mange år, og ghan har været en stor profil. Men nu er Carrick blevet 36 år gammel, og derfor må det forventes han snart bliver erstattet af en yngre spiller.

Hvem kan Manchester United hente til klubben?

Radja Nainggolan er ifølge mediet både jagtet af Manchester United og London-storklubben Chelsea. Derfor må det forventes Nainggolan bliver svær at hente til Old Trafford.

Atletico-profilen Saul forventes dog at blive endnu sværere, eftersom Saul underskrev en kontraktforlængelse tilbage i juli. Det er en ni-årig kontrakt Saul Niguez har underskrevet, så det bliver nok ikke et skifte vi kommer til at se, understreger mediet.

Læs også: Klopp: Dette hold er meget bedre i år