Manchester Uniteds kaptjan har netop offentliggjort sin pension fra professionelt fodbold. Samtidig udnævner han sin potentielle afløser på  Uniteds midtbane. 

AF KRISTIAN PARIS

Kaptajnen Carrick tror nemlig så meget på Scott McTominay, at han siger, at han har den rette mentalitet til at blive en kommende stjerne på klubbens unge midtbane. I weekenden fik han sit første opkald fra den skotske landstræner, der vil have ham med til næste uges landskampe fordu for slutrunden til sommer.

 

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

“Jeg synes det er meget forfriskende at se på Scott, og hvordan han håndterer sin karriere lige nu. Han kommer ind og gør altid en ekstra indsats til træning, og er desperat for at gøre det godt hele tiden. Også bare for at forbedre de små ting. ”

” Og som du siger, så opleves det ikke af mig som om han er optaget af al det lukrative og glamourøse, der kan optage unge spillere på denne tid. Det er fantastisk for en fyr på det stadie af hans karriere.

Carrick mener i den grad, at Tominay har, hvad der skal til for at blive en god professionels fodboldspiller og for at erstatte ham selv på midtbanen.

“Han er godt eksempel på, hvor langt man kan komme med hårdt arbejde og en jernvilje. Jeg tror virkelig på McTominay og jeg tror på han kommer til at styre midtbanen hos United med hård hånd i fremtiden. ”

“Lige nu kan vi bare vente og se tiden an. Men god det bliver, uanset, hvad du siger. Jeg håber han vil tage det jeg har sagt til ham til sig og arbejde med det. For så kan han virkelig nå langt i international fodbold. Og så ønsker jeg ham al mulig held resten af sæsonen, men også på landsholdet, som han står til at få debut på i løbet af nogle få uger.