Carrick har faktisk været temmelig længe i Manchester United. Så længe, at man kunne tro, at han er vokset op i klubben og spillet hele sin ungdom i den. Men det er ikke tilfældet. 

AF KRISTIAN PARIS 

Carrick har nemlig siden han kom til Old Trafford i 2006 spillet over 300 ligakampe for klubben, været så stabil og solid i sine præstationer, at man skulle tro han var et produkt af klubbens egen avl.

Det er ingen hemmelighed, at De røde Djævle har haft svært at ramme topniveauet efter Sir Alex Ferguson – deres legendariske manager – stoppede. Adskillige managere har forsøgt, men ingen har rigtigt formået at få det bedste ud af truppen. Det er altså på trods af rekordbrækkende transfers i form Paul Pogba, Mhkatriyan, Mata, Martial, Rojo og så videre.

På trods af en massive rygter om Carricks fremtid, bekræfter englænderen nu, at han ønsker at fortsætte i klubben i endnu en sæson. Det bekræfter Daily Mail. 

Carrick har ligeledes indrømmet, at han heller ikke ønsker at skriver under på en ny kontrakt. Spilleren har ellers været en af Mourinhos foretrukne på den centrale midtbane, hvor han er røget en smule længere tilbage en tidligere – specielt, når han spilelr sammen med fremadstormende Paul Pogba.

Eftersigende tiltænker manager Jose Mourinho en lignende rolle for kaptajnen næste sæson, hvorfor englænderens udtalelse ikke kommer som et chok.

FBL-ENG-PR-ARSENAL-MAN UTD

Den 25-årige centrale midtbanespiller har optrådt 21 gange for Mourinhos mandskab i ligaen i denne sæson, ligesom han har hjulpet holdet i Europa League med syv optrædener.

Carricks sæson kan blive fuldendt, hvis klubben formår at slå Ajax i dette års Europa League finale, en kamp der spilles i næste uge i Stockholm i Sverige.