Real Madrids forsvarsspiller Dani Carvajal har afsløret, at en af hans tidligere modstandere, meget vel kan skifte til kongeklubben inden så længe. 

For flere år siden fortalt den tidligere Barcelona-spiller og nuværende PSG-spiller, Neymar Junior, at han meget gerne ville skifte til Real Madrid. Det slår klubbens højreback Dani Carvajal fast i et interview.

PSG-kantspilleren blev inviteret til prøvetræning i Real Madrid i 2006, men senere hen var det dog Barcelona, der endte med den unge brasilianer.

“Jeg husker Neymar meget tydeligt på  klubbens ungdomshold. Han fortalte mig og nogle af de andre, at han ville blive her i klubben. Derfor løftede vi ham op og fejrede det på fornem vis. ” har Cavajal fortalt til Goal.com i et interview.

Neymar

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Endte hos rivalerne

Den brasilianske landsholdsspiller spillede fire sæsoner hos Real Madrids rivaler, Barcelona. Her blev det til to La Liga titler og et Champions League trofæ. Sidste sommer skiftede han så til PSG som verden dyreste fodboldspiller – for hele 1,6 milliarder kroner.

I dag bliver kantspilleren så alligevel kædet sammen med Real Madrid regelmæssigt. Der har nemlig været rygter om, at han var utilfreds i den franske hovedstad bare et år efter skiftet.

Carvajal derimod har tilbragt det meste af sin karrieren i Real Madrid. Han var dog kort på kontrakt i tyske Bayer Leverkusen, men det var kun et år – tilbage i 2012. Spanieren har udtalt, at han ønsker at spille hele sin karriere i Madrid, men faktisk også føler sig fristet til at spille i the Premier League.

“Jeg vil gerne indrømme, at jeg altid har haft en drøm om at spille i England. Det er noget som jeg ikke vil gå glip af. ” har landsholdsspilleren udtalt i samme interview.

“Jeg vil ikke fortryde det og tænke over, hvad det kunne være blevet til. Men på det anden side har jeg det også godt i Real Madrid. Det er dejligt, at være her. “