Real Madrid-midtbanespilleren Casemiro står mellem et svært valg. Hans nuværende holdkammerat Luka Modric og hans tidligere holdkammerat indtil denne sæson, Cristiano Ronaldo, er blandt de nominerede til at vinde Ballon d’Or. Trofæet der deles ud til Europas bedste fodboldspiller senere på året. Og nu skal han så vælge hvem han synes.

Og det er ikke overraskende den portugisiske landsholdsspiller Cristiano Ronaldo, der ville løbe med Casemiros stemme. Angriberen skiftede i sommers Santiago Bernabeu ud med Torino og den italienske storklub Juventus, der også kaldes ‘Den Gamle Dame’.

Luka Modric var toneangivende under sommerens VM-slutrunde for Kroatien og han vandt ‘Den Gyldne Bold’, der deles ud til den bedste spiller under slutrunden. Men på trods af dette, og det faktum at Portugal og Ronaldo kun nåede til ottendedelsfinalen, så synes Casemiro alligevel, at Ronaldo skal løbe med Ballon d’Or.

Casemiro udtaler sig

I et nyt interview udtaler Casemiro sig. Han siger: “Luka har udmærket sig i år. Det er helt sikkert. Han har været spektakulær. Men efter min mening så skal Ronaldo have den. Simpelthen fordi han har været den bedste i sidste sæson. Outstanding er det bedste ord.”

Såfremt Ronaldo løber med trofæet så er et sjette gang han løfter et Ballon d’Or-trofæ.

Og Casemiro fortsætter: “Ronaldo var den mest værdifulde spiller for os sidste sæson. Og derfor skal han vinde. Modric var fantastisk for Kroatien og han var klart den bedste spiller. Men jeg synes det er noget andet på klubplan. Der er også mange dygtige spillere. Og Modric er en af mange. Ronaldo skiller sig ud hele tiden. Uanset hvor han er.