Den tidligere Real Madrid-målmand Iker Casillas har de sidste par været helt ude af billedet som en målmand på topniveau, men nu skulle flere engelske klubber være interesserede i spanieren, der måske, i en alder af 36 år, er på vej tilbage på internationalt topniveau. 

Af David Paris 

Lige nu er både Liverpool, Arsenal og West Ham United interesserede i at tilknytte den tidligere Real Madrid-målmand til deres hold. Den i dag 36-årige keeper har de seneste to sæsoner stået i buret for den portugisiske klub Porto. Et skifte, der skete efter spanieren havde været anfører i kongeklubben i 16 år og vundet et hav et titler.

I forbindelse med at bringe Casillas tilbage til højeste fodboldniveau, er der opstået et problem, der har fået West Ham og Arsenal til at trække sig i kampen om den tidligere spanske landsholdsspillers underskrift. Hans lønkrav er nemlig for store.

Meldinger fra det engelske medie Transfer Market Web fortæller os, at The Gunners og The Hammers ikke længere vil have Casillas til klubben, på grund af hans høje og uvisse lønkrav. London-klubberne bliver derfor nødt til at kigge efter forstærkninger til målmandsposten andetsteds og det efterlader Liverpool og træner Jurgen Klopp alene i kapløbet om Casillas.

Liverpool har skrivende stund to keepere, der kæmpet om pladsen; Simon Mignolet og Loris Karius. Begge er forholdsvis urutinerede og laver forholdvis ofte fejl. Niveauet på målmandsspillet er måske heller ikke helt, hvad man kunne forvente af en målmand i en klub af Liverpools kaliber og Iker Casillas erfaring og vindermentalitet kunne derfor virkelig bidrage med noget til Merseyside-holdet.

Læser man de amerikanske og kinesiske aviser, kan man erfare, at flere klubber også her kunne være klar på at bringe spanieren til henholdvis MLS og Super League, som den kinesiske liga hedder. Og de mangler i hvert fald ikke penge til at betale hans løn…