Paris Saint-Germain-angriberen indrømmer, at han ville elske at skifte tilbage til Napoli en dag. Men det er ikke for en værd pris. Læs her, hvilke krav han har, før han overvejer et skifte tilbage til Serie A. 

Af David Paris 

Den uruguayanske angriber Edison Cavani har nettet svimlende 49 gange for den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain i denne sæson. Han var nomineret til verdens bedste fodboldspiller og så har han været rygtet til blandt andet storklubber i blandt andet England og Spanien. Men måske ligger hans fremtid et andet sted. I hans tidligere klub Napoli i den italienske Serie A.

Cavani kom til PSG, som klubben også bare bliver kaldt, fra netop Napoli i 2013 for 480 millioner kroner, men nu har hovedpersonen selv, indrømmet, at han godt kunne se sig selv tilbage i den italienske klub.

 

Det er dog ikke lige nu, at 30-årige Cavani vil tilbage. Det kræver nemlig nogle helt specielle ting. Både for ham selv, men også af klubben. Cavani fortæller selv til det italienske medie Football Italia følgende: ” Jeg vil kun vende tilbage til Italien, hvis det er til Napoli. Jeg lavede et løfte til mig selv og min familie, at hvis jeg en dag kom tilbage til Italien, ville det kun være for at spille for Napoli.

Da jeg forlod, sagde jeg, at hvis tingene ændrede sig lidt, ville jeg elske at vende tilbage til Napoli, men jeg vil kun gøre det, hvis jeg stadig er en god spiller. Jeg ønsker ikke at komme tilbage til Napoli, når fodbolden er ved at være slut for mig. Jeg vil selv være den der forlader fodbolden på toppen, så hvis jeg vender tilbage, er jeg i god form. “