I kampen mod Lyon var der to episoder, hvor Cavani og Neymar var uenige om, hvem der skulle sparke straffespark og frispark og dette førte til en masse historier om, at Cavani var utilfreds med Neymar, men det er Cavani nu ude og afvise.

I kampen mod Lyon, var der en episode, hvor der er blevet begået et frispark lige ude for feltet og her holder Dani Alves bolden. Men Cavani vil gerne tage frisparket, så han går over og prøver at få bolden fra Alves, men han holder fast i den og giver den til Neymar.

PARIS, FRANCE – MAY 21: Edinson Cavani of PSG celebrates his goal during the French Cup Final match between Paris Saint-Germain (PSG) and Olympique de Marseille (OM) at Stade de France on May 21, 2016 in Saint-Denis nearby Paris, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Og senere fik PSG straffespark og her tog Cavani fat i bolden, hvor Neymar kom over og virkede som om, at han gerne ville sparke, men det ville Cavani ikke være med til, så han sparkede det selv. Og brændte i øvrigt, ved en fantastisk redning af Lyons-målmand.

“De her ting er opfundne. Jeg ved ikke, hvorfor man finder på disse historier. Sandheden er, at tingene er normale; det er ting, som sker i fodbold”, siger Cavani om historierne.

“Jeg hørte lige om historien, da jeg talte med min bror. Om at Cavani ikke vil lade nogen tage straffespark og at der er et problem med Neymar. Der er ikke noget problem med Neymar. Han er lige kommet, og vi er, som jeg har sagt fra starten, opsatte på, at han skal falde til på bedst mulig vis. Det synes jeg, er bevist, for man kan se, at han tilpasser sig hurtigt.”