PSG-stjernen Edinson Cavani er tydeligvis ikke tilfreds med nederlaget PSG led på Anfield. Edinson Cavani kommer lidt med en stikpille til PL-storklubberne.

Af Lasse D. Drescher

Den 31-årige PSG-angriber Edinson Cavani mener at man undervurderer Ligue 1-holdene. Football360 har interviewet og snakket med Edinson Cavani, og det står helt klart at Cavani gerne ville se et Premier League-hold i Ligue 1.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Paris Saint-Germain var i går på Anfield, fordi de skulle spille mod Premier League-storklubben Liverpool. Det var en spændende kamp hvor Liverpool for alvor kom godt fra start, den engelske storklub kom godt fra start.

Kampresultatet blev en sejr til den engelske storklub, med cifrene 3-2. Liverpools scoringer blev sendt i netmaskerne af Daniel Sturridge, James Milner og Roberto Firmino. PSG-scoringerne blev sendt i mål af Thomas Meunier og Kylian Mbappé.

Edinson Cavani udtaler følgende:

“De bedste hold i Europa spiller i Champions League, og når man møder dem så vinder man nogle gange, og andre gange vinder man ikke. Jeg vil rigtig gerne se et Premier League-hold i Ligue 1, så vi kunne se hvor gode de egentlig er.

Det franske landshold er de nuværende verdensmestre, og mange af spillerne spiller til dagligt i Ligue 1. De franske hold kommer som regel også langt i Champions League, og det er bare sådan fodbold er, og de franske hold er stærke.”

Interviewet blev foretaget efter Champions League-kampen mellem Liverpool og PSG. Det er forståeligt at Cavani er skuffet over resultatet som det franske storhold fik på Anfield, da de formentlig havde håbet på at rejse hjem mod Paris med point på kontoen.

Dog blev det ikke til nogle point for PSG, og derfor skal PSG ud og hente point i deres kommende Champions League-kampe. Da PSG for alvor har store planer om at komme rigtig langt, i Champions League-sæsonen.

Læs også: AC Milan forbereder kæmpe bud på Arsenal-stjerne