Den tidligere Chelsea-målmand Petr Cech har i de sidste par sæsoner gjort sig i en anden af de store London-klubber i Premier League, nemlig Arsenal. Nu går rygterne så på, at han måske skifter til en tredje London-klub inden for den nærmeste fremtid. Men det afviser hovedpersonen selv og fortæller hvad han mener om emnet. 

Af David Paris 

Petr Cech skiftede for et år siden, sin tilværelse i Chelsea som andenmålmand efter Thibaut Courtois, ud med en fast plads i Arsenal-buret. Her er han kun blevet bedre og Arsenal har da også vundet trofæer. Faktisk har de vundet FA Cuppen tre gange i løbet af de sidste fire år. En imponerede statistik, der ofte ikke bliver fremhævet i medierne, da det ofte kun er Premier League-trofæer og Champions League-succes, der bliver fremhævet.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Nu skulle Cech så selv være på vej væk fra London – men til en anden London-klub. Tottenham Hotspurs skulle angiveligt være klar på at tilbyde den tjekkiske landsholdsspiller en kontrakt, da holdets nuværende førstemålmand Hugo Lloris måske kunne skifte til Real Madrid. Men hovedpersonen selv af viser skiftet og fortæller følgende til The Telegraph:

“Nej jeg synes ikke Tottenham har ændret sin måde at spille fodbold på lige pludseligt. Der er altid et eller andet der går, at man kan skifte retning, men jeg synes at skiftet skete, der træner Mauricio Pochettino kom til klubben. De mangler kun at vinde titler for at vise, at de har udviklet sig og forbedret sig. Og det er kun et spørgsmål om tid før Tottenham gør det. De har unge, talentfulde spillere og også nogle ældre nogen, som de unge kan læne sig op ad. Pochettino er helt klart manden, der har gjort forskellen.”

Tottenham har vundet League Cuppen to gange mellem 1999 og 2008 og det har været deres eneste sølvtøj siden Arsene Wenger tiltrådte som Arsenal-manager i 1996.