De forsvarende Premier League-mestre er inde i en dårlig periode. Chelsea har tabt flere kampe på det seneste og det har ikke været mod topholdene på en uheldig præstation. Nej, de er simpelthen blevet spillet ud af banen af midterhold som Bournemouth og senest Watford. Det føler forsvarsspiller Cesar Azpilicueta at han blev nødt til at kommentere i medierne – og det har han så gjort. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Mandag aften spillede London-klubben med træner Antonio Conte i spidsen en af deres mest horrible kampe i nyere tid. De tabte 4-1 efter at have indkasseret tre mål efter det 85. spilminut. Tiemoue Bakayoko fik tilmed direkte rødt kort. Ugen inden var det gået galt med et 3-0-nederlag til Bournemouth.

Cesar Azpi ses her med sidste sæsons Premier League-trofæ (Photo by Michael Regan/Getty Images). 

Sidste måned røg The Blues, som Chelsea også kaldes, ud af Carabao Cuppen til rivalerne fra arsenal og i de sidste fem Premier League-kampe har klubben ikke formået at få tre point. De ligger nu nummer fem i Premier League – tæt op af Tottenham, der ånder dem i nakken i jagten på den adgangsgivende Champions League-femteplads.

Disse dårlige resultater har ledt til spekulationer om træner Contes fremtid i klubben og det føler højreback Cesar Azpilicueta ikke er fair. Han siger følgende til det førnævnte engelske medie Goal.com:

“Vi er en Chelsea – en stor klub og når vi taber en kamp, er det dårligt for os. Nu har vi tabt to kampe i træk og det er vi ikke vant til, men vi har nogle svære og hårde måneder foran os, så vi må bare arbejde hårdt og tro på det.

“Vi har sat for meget at vores lid til spillere som Eden Hazard, så vi skal arbjede på at kunne vinde og score mål på alternative måder og uden nogen af vores bedste afsluttere.”