Real Madrids træner Zinedine Zidane fortæller, at han slet ikke tænker på at forlade Champions League og kun på videre avancement til semifinalen, selvom holdet tabte det første opgør mod underdogsne fra Wolfsburg. 

Af David Paris 

Real Madrids franske træner og tidligere spiller, Zinedine Zidane slår fast, at et exit fra Champions League slet ikke er en mulighed, forud for kongeklubbens returkamp mod de tidligere tyske mestre fra Wolfsburg, der bliver fløjtet i gang i morgen, tirsdag.

Real Madrid, med hjemmebane på Santiago Bernabeu, blev slået med 2-0 på Wolfsburg hjemmebane, til stor overraskelse fra hele fodboldverden. Bookmakere rystede på hovedet, Zidane blev kritiseret i medierne og fansene var rasende. Af den grund af Ronaldo og Bale og resten af Real Madrid-mandskabet kommer på en vanskelig opgave.

Ingen panik – “Hvis skal nok klare den”

På trods af den relativ svær opgave, er Zidane ikke gået i panik, endnu… Han er nemlig stadig optimistisk omkring videre avancement til semifinalerne og dermed en plads blandt ‘Final Four’.

Real Madrid coach Zinedine Zidane during a press conference a day before Champions League match against Wolfsburgo. (Photo by Marcos del Mazo / Pacific Press)/PACIFICPRESS_1705.0573/Credit:Del Mazo/Pacific/SIPA/1604111844

“Madrid er aldrig forberedte til at forlade en turnering. Madrid tænker altid på, hvordan de skal komme videre til næste runde. Vi vil altid have mere. Det er derfor, denne klub vundet så mange europæiske trofæer,” sagde Zidane på et pressemøde.

“Jeg er ikke bekymret. Vi er nødt til at bevare roen og tænke over opgaven. Du skal altid være positiv. Jeg elsker udfordringer som denne. Det er en god ting at stå over for en vanskelig opgave,” sluttede den i dag 43-årige Zidane.

Læs også: Zidane: “James har brug for professionel hjælp”

Læs også: Zidane: Vi spiller for sæsonen