Chelsea tager torsdag aften i mod PAOK på Stamford Bridge, og the Blues har sendt en advarsel til de græske fans forud for kampen.

Eden Hazard Chelsea

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

I den første kamp på Toumba Stadium i Thessaloniki, var hjemmeholdets fans aldeles elektriske igennem hele kampen. Chelsea vandt dog kampen med 1-0 takket være en scoring af Willian i begyndelsen.

Det omvendte opgør bliver fløjtet op klokken 21 torsdag aften, og Chelsea har sendt en advarsel til de græske fans, inden kampen går i gang. De opfordrer nemlig til, at ingen af udeholdets fans møder op på stadion, såfremt de ikke har billet til kampen.

Da Arsenal og FC Köln mødte hinanden på Emirates i Europa League i sidste sæson blev kampen forsinket med en time, da tusindvis af tyske fans ankom til stadion uden billet og herefter var i karambolage med vagterne.

Chelsea vil gerne være sikre på, at noget lignende ikke sker i morgendagens kamp.

I en meddelelse på klubbens hjemmeside, skriver klubben følgende.

– Hvis man ikke har en billet, så lad være med at møde op på stadion – du vil ikke komme ind!

– Der er ikke flere billetter til salg eller tilgængelige.

– Køb ikke billetter fra uofficielle kilder, da disse vil blive afvist ved indgangen.

– Der vil være ekstra sikkerhedstjek, så derfor opfordrer vi til, at man ankommer i god tid, hvis man har en billet.

Chelsea fører Gruppe L inden torsdagens kamp. Englænderne har hentet maksimumpoint, mens gæsterne fra Grækenland blot har tilegnet sig tre point i fire kampe. Gruppens to andre hold, MOL Vidi og BATE, har henholdsvis seks og tre point.