Chelsea har haft en forrygende start på sæsonen. Lige nu har de vundet fem ud af fem kampe og ligger nummer 1 med maksimum point. Men det skaber utilfredshed i truppen. Læs med her. 

Chelsea spillere Gary Cahill indrømmer, at han lige nu overvejer at forlade Stamford Bridge til januar. Hvis altså ikke, der sker en dramatisk ændring i hans forhold i klubben.

Cahill har ikke formået at spille en eneste kamp i denne sæson for Chelsea. Cahill måtte derfor have håbet, at hans tid ville komme i Europa League. Men helt sådan var det ikke. Godt nok tog Cahill med til Grækenland, men han måtte se hele kampen fra bænken. Chelsea vandt heldigivis 1-0 over PAOK, men uden Cahill på holdet. En tydelig indikation på, at den tidligere anfører for klubben ikke er med i den nye manager, Sarri, planer.

(Photo by Mark Kerton/Action Plus via Getty Images)

Cahill er derefter blevet spurgt om han har overvejet at forlade Chelsea. Til det svarede han: ” Jeg vil ikke drage forhastede konklusioner, men ja, formentlig. ”

“Uanset hvad min fremtid bringer i denne klub, er forholdet mellem Chelsea og mig og fansene en stor del af mit liv. Mit fodboldliv. Jeg har meget stor respekt for alle i klubben. ”

Han forsatte: ” Jeg ved, at man nogle gange er nødt til at tage nogle svære beslutninger i ens liv. Man skal ikke vente på folk. ”

Cahill har alt i alt spillet over 280 kampe for Chelsea. Han kom til klubben i 2012 fra Bolton og efter da vandt han Champions League. Derudover har han vundet to PL titler og en Europa League og en FA Cup.

Derudover står Cahill også noteret for 61 landskampe for England. Han måtte dog meddele fodboldverdenen, at han trak sig fra fodbold på landsholdsniveau i august måned.