Spillere som Jorginho, Alisson, Golovin og Rugani er alle blevet kædet sammen med et skifte til Chelsea, hvis altså de skifter Conte ud med Sarri. 

Conte forventes at blive tilbudt en betydelig sum for at pakke sine ting og forlade Stamford Bridge inden den nye sæson. Han har været to sæsoner i den engelske hovedstad, men nu er det altså tid til at gå.

Den tidligere Juventus og Italien træner har længe været rygtet væk fra Stamford Bridge. Specielt efter den forgangne sæson, hvor klubben ikke præsterede ordentlig efter de havde vundet PL.

Goal.com skriver nu, at Conte og Chelsea er blevet om et engangsbeløb på 90 millioner kroner for at opsige kontrakten gensidigt.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Den tidligere Napoli træner Sarri, kan meget vel blive præsenteret som Contes erstatning inden så længe. Goal skriver, at det formentlig bliver inden fredag, i morgen.

Chelsea har længe jagtet Sarri, men samtidig er de også ved at hente andre store spillere. Nogle af dem kender Sarri og andre er fra toppen af Serie A.

Napolis midtbanespiller Jorginho er formentlig den første til at joine sin tidligere manager i London. Hvis altså skiftet skulle blive en realitet.

Derudover er der også flere medier, der skriver, at Brasiliens nummer 1, Alisson, fra Roma også skulle være på vej i Chelseas retning. Det sker efter deres nuværende keeper, Thibaut Courtois formentlig bliver købt af Real Madrid.

Sarri meldes dog også til at være stor fan af den russiske stjerne Aleksandr Golovin, der har gjort det godt til VM denne sommer.

En tredje spiller er Juventus’ unge midtstopper Daniele Rugani, som Sarri også har et godt øje til.

På den anden side rygtes spillere som Eden Hazard og Willian væk fra klubben. Begge skal til La Liga. Henholdsvis REal Madrid og Barcelona.