Chelsea er i følge flere engelske fodboldmedier et skridt tættere på at sikre sig en af Monacos største stjerner. 

AF KRISTIAN PARIS

Der er tale om Monacos midtbanespiller Tiemoue Bakayoko, der så sent som i sidste uge blevet kædet sammen med London klubben. Den spanske fodboldekspert Guillem Balague hævder nemlig, at midtbanespilleren allerede har accepteret en aftale, der vil sende ham til Stamford Bridge til sommer.

Men hvordan en spanske ekspert har ‘inside information’, som ingen andre kender til, vedrørende en fransk spiller, en fransk klub, en engelsk klub og en italiensk manager vides ikke, og han har dog også  fået en masse opmærksomhed for udtalelse, som de fleste nok er kritiske over for.

Men nu bekræfter det italienske fodboldmedie TuttoMercatoWeb historien, og de skriver, at Chelsea har fået accepteret et bud på 400 millioner danske kroner for den franske midtbanespiller. De har eftersigende allerede tilbudt den 22-årige ungdomslandsholdspiller en fem årig kontrakt, der altså holder franskmanden på Stamford Bridge til sommeren 2022.

(Photo by Icon Sport/Icon Sport via Getty Images)

Bakayoko har i denne sæson udviklet sig til en af Monacos nøglespillere, hvilket har ført til stor succes med klubben, der i øjeblikket ligger nummer 1 i Ligue 1.

De er også den første klub i lang tid, der har udfordret rivalen PSG dominans i den hjemlige liga. Selvom det endnu ikke er afgjort, er der en mulighed for, at Monaco løber med trofæet foran Pariserne i år.

Bakayoko kom til Monaco i 2014, efter at have tilbragt junior årene, og to senior år hos Rennes og Rennes B-hold. Her nåede dog knap at spille 30 liga kampe på to sæsoner før Monaco valgte at hende den dengang 20-årige store franskmand.