Efter at have købt forstærkninger oppe foran og på midtbanen denne sommer leder Antonio Conte efter forstærkning i de bagerste geledder, og er derfor iblandt favoritterne til at hente forsvarsspiller fra Valencia.

GettyImages-523842258

Valencia forbereder dem selv på en henvendelse fra Chelsea på forsvarsspilleren, Shkodran Mustafi, der har mange beundrere under dette transfervindue.

Deriblandt er Premier League-rivalerne fra Arsenal og Serie A-giganterne AC Milan, som begge er interesserede i spilleren. Derfor kan en budkrig godt eskalere, men Valencia håber på, at tilbuddet kommer så højt op, at de ikke kan takke nej grundet Mustafis frikøbsklausul.

Abramovich har lagt penge til side for bud

Ifølge The Daily Mail har Chelsea-ejer, Roman Abramovich, lagt 30 millioner euro til side for et åbningsbud.

Et sådant tilbud vil dog være noget vej fra Mustafis frikøbsklausul i den spanske klub, som lyder på 48 millioner euro.

Efter at ankomsten af Gustavo Gomez fra Lanus blev annonceret i fredags er Milan på udkig efter endnu en defensiv forstærkning. Såfremt det ikke lykkes, at få fingrene i Mustafis underskrift, så holder klubben også øje med Mateo Mussachio, selvom sidstnævnte forlod kontraktforhandlinger med Rossoneri tidligere på ugen.

Antonio Conte er også en mand, der er på en mission, idet han skal forsøge at transformere det Chelsea-mandskab, som havde utallige problemer sidste sæson. Til det formål har han bragt både Michy Batshuayi og N’Golo Kante til klubben.

Den tyske landsholdsspiller Mustafi fik kampe for Tyskland både under VM i 2014 og denne sommers EM i Frankrig.