GettyImages-518690580

Efter en kedelig sæson i engelske Chelsea er brasilianeren, Alexander Pato, endnu engang på vej hjem til Brasilien, men det kan der laves om på. Ifølge GazettaWorld skulle Lazio være interesserede i at tilknytte sig spilleren. 

Af Emil Lohse

De seneste år har været hårde imod den tidligere angrebsstjerne Alexander Pato. Angriberen nåede i hele sidste sæson blot to kampe for Chelsea, hvor han scorede i den ene. Spilleren er nu på vej tilbage til Brasilien, hvor han har kontrakt med klubben Corinthians, men heller ikke her er spilleren ønsket.

En ny chance ser dog ud til at opstå for den slagne brasilianer. Romklubben Lazio skulle eftersigende være interesserede i at tilknytte sig angriber, da den forhenværende angriber Miroslav Klose i sidste sæson annoncerede sit stop i klubben efter fem år.

En eventuel transfer imellem Corinthans og Lazio kan stå eller falde på om Romklubbens stjerne, Antonio Candreva. Har spilleren overhovedet tænkt sig at forlade klubben denne sommer og i så fald, hvor meget klubben vil tjene på et eventuelt salg?

Pato har dog kun seks måneder tilbage af sin kontrakt med Corinthans, hvilket kan være en mulighed for Lazio i at presse prisen ned.

Et skifte tilbage til italiensk fodbold er måske, hvad der skal til for den falmende angriber. Pato havde netop sin storhedstid i Italien, hvor han i fem år spillede for storklubben A.C Milan. Her scorede han i sin tid 63 mål i 150 kampe.