Selvom Chelsea kan kalde sig Premier League mestre og dermed det bedste hold i England, betyder det ikke, at de holder op med at forbedre sig. Manager Antonio Conte er opsat på at tilføje flere nye ansigter til London klubbens trup forud for næste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Chelsea er nu officielt blevet registreret som en af de klubber, der er interesseret Real Madrid backspiller Danilo – de er angiveligt allerede nu klar til at lægge et konkret på bud på bordet for den brasilianske landsholdsspiller.

Serie A klubben Juventus var ellers længe den klub, der var mest interesseret i den tidligere FC
Porto spiller, men nu har de italienske giganter altså taget en smule mere afstand fra spilleren
fra Madrid – det sker efter klubben ikke kan møde Los Blancos finansielle krav for spilleren.
Manager for Chelsea, Antonio Conte, er modsat ivrig efter at hente en ny højreback til klubben.
Han vil angiveligt meget gerne skabe en smule konkurrence for Victor Moses og Cesar Azpilicueta forud for den kommende sæson.

 

Chelsea v Bristol Rovers - EFL Cup

Den italienske journalist Gianluca Di Marzio fastslår at London klubben er favoritter i øjeblikket til at skrive under med brasilianeren. Samtidig er de tidligere bejlere fra Juventus meget opsatte på at hente Bayern Münchens Douglas Costa, der er har oplevet blandet succes i sin første sæson i det sydtyske.

Men Danilo kommer ikke billigt. Han vil angiveligt komme til at koste the Blues i omegnen af 300 millioner, eftersom klubben fra den spanske hovedstad ikke ønsker at tage penge på salget af spilleren de hentede fra FC Porto tilbage i 2015.

Ligeledes er Chelsea også meget opmærksomme på Danilos tidligere holdkammerat, Alex Sandro, der den seneste tid er blevet rygtet en del væk fra Champions League finalister Juventus.

Brazilian U-20 national football players

Conte har derudover erklæret back positionerne som dem han ønsker at forbedre mest forud for den næste sæson efter ferien.