Chelsea har selvom de netop er blevet engelske mestre, ikke tænkt sig at lade træerne vokse ind himlen. Klubben skal forstærkes mener træner Antonio Conte,og det har resulteret i sommerens første signing. 

AF KRISTIAN PARIS

Chelsea har angiveligt allerede nu foretaget første signing i dette transfervindue, efter flere medier slår fast, at Manchester Citys andenkeeper Wily Caballero skifter til de engelske mestre.

Det bekræfter the London evening Standarrd, der hævder, at PL-mestrene har skrevet under med keeperen på en fri transfer, efter han er blevet fristillet fra sin tidligere arbejdsgiver Man City, fordi hans kontrakt udløb. Han er eftersigende tiltænkt en plads som afløser for andenkeeper Asmir Begovic, der netop har forladt London til fordel for  Premier League konkurrenter AFC Bournemouth.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-LEICESTER

Den argentinske stopper har ageret solid back up for Man City førstekeeper Claudio Bravo, og den rolle er han også tiltænkt i London. Her er det Thibaut Courtois, der naturligvis er førstevalg.

Cabellero var som sagt andetvalg under Pep Guardiola, men spanieren blev nødt til at bruge argentineren, fordi Bravo simpelthen var for dårlig. Her steppede han op og leverede præstationer han bestemt kunne være bekendt, indtil Bravo kom tilbage til startopstillingen.

Men klubben vil eftersigende ikke endnu bekræfte indkøbet af Caballero – i hvert fald ikke før første juli.

Flere medier slår også fast, at manager Conte er utilfreds med, at klubben endnu ikke har lavet flere aftale, selvom klubben dog rygtes sammen med adskillige stjerner.

FBL-WC-2018-QUALIFIER-EST-BEL

Premier League mestrene forventes nemlig at skrive under med deres tidligere angriber Romelu Lukaku fra Everton, ligesom Monacos midtbanespiller Tiemoue Bakayoko er næsten sikker på at spille i London efter sommerferien.

Ligeledes rygtes klubben også sammen med Juventus venstreback Alex Sandro, hvor de angiveligt har budt 500 millioner. Men intet er sikkert endnu.