Chelsea ser nu endelig ud til at få løst det angriberproblem de har haft lige siden det kom frem, at manager Antonio Conte, ikke ønsker at bruge Diego Costa i næste sæson. Desuden hjælper det ikke, at deres primære transfermål Romelu Lukaku blev købt for næsen af dem af Manchester United. 

AF KRISTIAN PARIS

Premier League mestrene Chelsea er nu ifølge the Mirror kommet et skridt nærmere på at hente Borussia Dortmunds angriber Pierrre Emerick Aubameyang for Liverpool.

 

Landsholdsspilleren fra Gabon er blevet sat i forbindelse med mange klubber på det seneste.
Faktisk blev han sat mest i forbindelse med Ligue 1s nummer 2 PSG, der vil finde Cavavnis
angrebskompagnon og fremtidige afløser.
Aubameyang blev efter til Frankrig ikke blev en realitet, sat i forbindelse med et højt profileret
skifte til den kinesiske superliga – men det afslog spilleren angiveligt prompte.
FBL-GER-CUP-DORTMUND-CELEBRATIONS

Og nu er det eftersigende Chelsea, der fører kampen om spillerens underskrift. Aubameyang, der i sidste sæson rundede de 40 basser i alle turneringer og lavede 31 mål i Bundesligaen og blev topscorer foran favoritten Robert Lewandowski.

Men hvis ikke det lykkedes Chelsea at hente ham, vil Liverpool eftersigende også prøve big time. For landsholdsspilleren kan nemlig blive genforenet med sin tidligere manager, Jürgen Klopp, hvis det skifte skulle blive en realitet. Det bekræfter Liverpools Echo.

Chelsea har som sagt allerede i dette transfevindue afskrevet at bruge Costa i næste sæson også, ligesom de også har sendt andre angribere væk. Tammy Abraham er blevet lånt ud til Swansea og Dominic Solanke er blevet købt af føromtalte Liverpool.

Derfor forventes det også lige nu, at Costa vil vende tilbage til Atletico Madrid inden for få uger, og det lader altså Chelsea med et kæmpe angriber problem som bliver nødt til at blive løst, hvis klubben igen i næste sæson ønsker at blande sig i topstriden.