Vi skrev i går her på sitet, at Chelsea nu var fast besluttede på, at man ville have Lukaku og, at alle andre muligheder var lukkede, men den sag har nu taget en ny drejning, da man nu har sendt en forespørgsel afsted på Robert Lewandowski.

Chelsea har sendt en forespørgsel afsted efter Bayern Muchens Robert Lewandowski, der ikke er tilfreds med tilstedeværelsen i Bayern Munchen.

Den polske-angriber scorede hele 43 gange for de tyske mestre i sidste sæson, 30 af de mål, var med til at hjælpe Bayern med at sikre deres femte mesterskabet i træk.

Men den 28-årige er ikke tilfreds i Bayern og han kritiserede også hans holdkammerater i sidste uge, og anklagede dem for ikke at gøre nok for at gøre ham til topscorer i den tyske liga, Lewandowski blev nemlig overhalet af Dortmunds Pierre Emerick Aubameyang.

(Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Lewandowskis agent, Maik Barthel, har efterfølgende sagt: “Robert fortalte mig, at han ikke fik nogen hjælp og at træneren (tidligere Chelsea-træner Carlo Ancelotti) heller ikke gjorde noget for at hjælpe ham med at vinde topscorerprisen.

“Han var så skuffet som jeg aldrig har set ham før.”

Chelsea prøver nu, at kapitalisere og har nu lavet en seriøs forespørgsel på den polske-angriber.

Skulle Lewandowski tage til Chelsea, så ville det gøre dem meget farligere end de var i sidste sæson, med alle hans karriere-mål gør ham til en af de største angrebs-profiler i verden.

Chelsea har et antal af muligheder åbne i forhold til, hvem der skal erstatte Diego Costa oppe foran i næste sæson. Chelsea skulle eftersigende ville have to stjerneangribere før næste sæson, idet de vender tilbage til Champions League.