Chelsea og flere af de andre store klubber er allerede i gang, eller har afsluttet, kontrakt forhandlinger med de spillere de tror på, kan føre holdet til storhed i den næste sæson. Det samme gør London klubben Chelsea. 

Chelseas manager Antonio Conte ser du til at forlænge sin kontrakt på Stamford Bridge, efter en fin første sæson i engelsk fodbold, hvor han formentlig har sikret klubben endnu et engelsk mesterskab. Det ser i  hvert fald sådan ud.

Den kontrakt italieneren underskrev, da han kom til klubben i sommers, løber helt til 2019, men den italienske journlist Gianluca di Marzio, afslører på sin hjemmeside, at de to parter allerede har haft deres første møde omkring en forlængelse af managerens kontrakt. Endnu et møde vil, ifølge journalisten, ske i løbet af denne uge.

Stoke City v Chelsea - Premier League

Med citatet: “Lysten til at skrive historie vokser over tid’, slår journalisten fast, at med hver uge der går, er chancen større for, at Conte bliver i London.

Det forlyder også fra samme kilde, at forholdet mellem Chelsea ejeren Roman Abramovich og holdets øverste chef, Antonio Conte, er stærkt. Desuden kommer manageren også godt ud af det med ejerens højre hånd, den russiske kvinde Marina Ganovskaia.

Conte er faktisk i den sidste tid, på trods af han store succes, blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til hjemlandet Italien, hvor Inter eftersigende leder efter en ny manager, ligesom det også forventes, at managerposten i Juventus skiftes  ud, hvor Conte kunne være en mulig afløser.

Modsat, er den 47-årige manager meget positiv omkring projektet i Chelsea.

“Lige nu arbejder vi hårdt. Vi prøver at slutte sæsonen af med at opnå store ting – uventede ting. Dernæst vil vi med sikkerhed prøve at bygge noget stort om sammen – alle sammen, uddybbede Conte til Sky sports.

Chelseas føring er blevet reduceret fra 10 point til syv, efter de overraskende nok tabte 2-1 til bundholdet Crystal Palace.