Chelsea formår endnu en runde at holde liv i håbet om at vinde Premier League to år i streg. I denne weekend gik det udover Southampton som blev besejret med 1-0 her til eftermiddag, lørdag. 

af kristian paris

En af sommerens nyindkøb fra Chelseas side, Davide Zappacosta har nu afsløret en chokerende detalje om hans tidlige karriere. Han slår også fast, hvem der er hans fodbold idol.

Zappacosta kom til London fra Torino i sommers for omkring 200 millioner kroner. Han har ikke fået nogen dårlig start i England – han lavede en kasse i sin debut kamp mod Qarabag i Champions League.

 (Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

Den unge forsvarsspiller slår fast, at han fodbold idol er den tjekkiske landsholdslegende Paul Nedved, der lige nu er sportsdirektør for Torinos rivaler, Juventus.

– Min favorit spiller var Pavel Nedved, der var mega god, specielt i det år han vandt Ballon d’Or, udtaler Zappacosta i et interview efter lørdagens kamp med goal.com.

-Han var en spiller med meget stor personlighed, både på og udenfor banen. Han kunne spille med begge fødder, og gav sig altid 100 % i hver eneste kamp.

Han tilføjer meget bemærkelsesværdigt, at han ikke altid har spillet som forsvarsspiller. Da han var helt ung var han en del længere fremme på banen. Læs med nedenfor, slutter landsholdsspilleren fra Italien.

– Min første position på banen var som midtbaenspiller, men da jeg var omkring 16 år besluttede min træner, at jeg skulle spille som trequartista, altså som en 10’er. Det var rigtig godt for mig, for jeg fik lov til at spille som jeg ville og scorede en masse mål så folk bemærkede mig, udtaler italieneren meget forbløffende om sin meget tidlige fodboldkarriere.

Zappacosta nyder lige nu godt af landsmanden og manageren Antonio conte, som eneste landsmand i klubben.