Chelsea-forsvarsspiller rygtes ifølge engelsk medie væk, og der skulle være stor interesse fra Premier League-konkurrent.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Shoot, så har Manchester United en engelsk forsvarsspiller i kikkerten. Det er Chelsea-forsvarsspilleren Gary Cahill, som rygtes mod den engelske storklub, som til dagligt optræder på Old Trafford.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den 32-årige engelske forsvarsspiller har været solid for Chelsea, når altså han har fået chancen. Dog står det for de fleste ret klart, at José Mourinho og Manchester United har planer om, at forstærke deres forsvar.

Manchester United har længe haft en plan, om at forstærke sig i forsvaret. Det skete også, da de hentede Eric Bailly til klubben. Dog har det ikke været nok, og derfor forventes det endnu engang, at Manchester United skal ud og jagte forstærkninger.

Gary Cahill har kontrakt med London-storklubben frem til sommeren 2019, og der er tvivl om hvad der skal ske. Derfor skal Chelsea og Gary Cahill nå frem til enighed, om hvad der lige skal ske med deres samarbejde.

Cahill er ifølge det engelske medie, værdisat til omkring 115.000.000 kroner. Dog er der noget tvivl om, hvor vidt Chelsea vil sælge den 32-årige engelske forsvarsspiller. Men såfremt at Chelsea og Gary Cahill ikke når til enighed om en forlængelse, kan det ende ud i et salg.

Ser vi Chelsea-spilleren på Old Trafford i fremtiden?

Da Chelsea også skal overveje muligheden, for at de slet ikke får nogle penge for Cahill. Såfremt de ikke formår at forlænge med Cahill, så kan han i januars transfervindue gå ud, og skrive kontrakt med en anden klub.

Såfremt det sker, så mister Chelsea de mulige penge de kan få, for et eventuelt salg af den erfarne engelske forsvarsspiller. Derfor skal Gary Cahill og Chelsea nå til enighed, om hvad der skal ske for fremtiden.

Læs også: FIFA 19: Superligaens bedste spillere!