Ifølge Sky Sports har Chelsea endnu en Serie A-profil i kikkerten. Denne gang finder de spilleren hos den italienske storklub Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Meldingen lyder i øjeblikket på at en Sky Sports-reporter, skulle have fastslået, at Chelsea har en Serie A-spiller i kikkerten. Det er den solide Inter Milan-midtbanespiller Matías Vecino, som tidligere har været rygtet mod Premier League.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Vecino har nemlig haft en solid sæson med Inter, hvor han tilspillede sig en fast plads på holdet. Den 26-årige midtbanespiller var også med Uruguays landshold ved VM-slutrunden i Rusland, hvor Frankrig endte med at løbe afsted med guldet.

Det blev i den seneste Serie A-sæson til 25 kampe, for den solide midtbanespiller. I de kampe formåede Vecino at lave tre scoringer og to assist. Inter har dog afsløret hvad de kræver, hvis de så meget som skal overveje at sælge Matías Vecino.

Sky Sports skriver at prisen som Serie A-storklubben Inter Milan kræver, er omkring 270.000.000 kroner. Det er en pris som Chelsea forventes at kunne betale, men om de vil bruge flere penge på tilføjelser vides ikke.

Premier League-storklubben har nemlig allerede hentet to spillere til Stamford Bridge. Den ene er den 38-årige engelske veteran Robert Green, som kom til klubben på en fri transfer. Den anden er Napoli-stjernen Jorginho, som vi nu kan følge hos Chelsea fremover.

Bliver Chelseas midtbane en af PL’s bedste i den kommende sæson?

Chelsea sættes i øjeblikket i forbindelse med flere midtbanespillere, da det tyder på de vil forstærke sig med mere end blot Jorginho. En anden spiller som også rygtes mod Stamford Bridge for tiden, er Real Madrids Mateo Kovacic.

Kroaten får nemlig ikke så meget spilletid i kongeklubben, som han gerne vil. Derfor har han gjort det klart, at han er utilfreds og derfor kan ende med at forlade Real Madrid.

Læs også: Som det ser ud nu: Sådan kan Chelsea stille op til sæsonpræmiere