Chelsea er lige nu mere end irriterende. I hvert fald hvis man spørger Premier League kollegerne fra Manchester City. 

Det forlyder nemlig, at Chelsea også er interesseret i at hente Napoli spilleren Jorginho. En spiller der  nu i lang tid har været rygtet sammen med Manchester City. Så meget, at han nærmest er blevet en City-spiller selvom det ikke er officielt endnu.

Det vil London klubben dog sætte en stopper for. I følge avisen Calcio Mercato håber the Blues på at hente den brasiliansk født italienske stjerne. En af grundene til, at de skal kunne hente ham er, at de inden for få uger har hentet Napolis tidligere manager Maurizio Sarri som erstatning Antonio Conte.

Chelsea har på det seneste prøvet at hente Sarri, men Napoli gør det ikke let for dem. De vil have mange penge for både spilleren og manageren.

Chelsea vil i mellemtiden prøve at hente Jorginho også. Det sker efter Citys handel  med italienerne på det seneste trukket ud og de kan ikke gøre den færdig.

. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

The Blues taktik er kun at hente de spillere som de rent faktisk ved oprtigtigt vil spille for dem. Sådan en er Jorginho, hvis altså de også formår at hente Sarri til som manager.

Chelsea er i følge medierne klar til at matche det tilbud som Jorginho har fået af City i henhold til løn.

Chelsea vil i følge flere medier gøre alt hvad de kan for at stikke en kæp i handlen mellem Guardiola og Napoli. Spanieren  og resten af City vandt mesterskabet i sidste sæson og det skal de med Chelsea briller ikke gentage i næste sæson. Uanset hvem der henter Jorginho får en spiller, der har loyal til sin klub. Han bliver lige nu betragtet som en af Serie As bedste spillere.