Chelsea-manager Antonio Conte har efter sigende træffet sin beslutning  og gjort Evertons Romelu Lukaku til Chelseas topprioritet denne sommer. Alvaro Morata forbliver dog på anden pladsen på den Italienskes ønskeliste, skriver Marca.

Af: KRISTIAN SKOVBY

Det spanske medie forstår, at Chelsea ser Lukaku som et bedre match for holdet, blandt andet på grund af sin Premier League erfaring derudover booster det også Chelseas antal af hjemmeudvikledespillere.

Morata har også været rygtet med et skifte til Manchester United og AC Milan, de to klubber er nu klar til at oppe deres jagt for den 520 millioner kroner dyre angriber.

Jose Mourinho er angiveligt klar til at ofre David De Gea til Real Madrid i et håb om at lande Morata foran the Blues denne sommer.

Conte er kendt som en stor fan af Morata, der også har antydet et skifte til Chelsea, da han fortalte et medie, at han så ham selv igen arbejde med Conte på et tidspunkt i sin karriere.

Lukaku scorede fantastiske 25 liga mål i denne sæson, og blev derfor nummer to på topscorer listen, lige bag Harry Kane, der med 7 mål i de sidste to kampe kunne kalde sig vinder af årets Golden Boot trofæ. Hvis Lukaku ender med et skifte til Chelsea, kunne han måske nå en endnu større måltotal.

Chelsea der i denne sæson, har været helt suveræne og har vundet Premier League med det højeste antal sejre i en enkelt sæson, nemlig 30. De møder lørdag kl. 18.30 Arsenal i FA cup-finalen i sæsonens sidste kamp. Med en sejr her, vil de altså kunne tage the double.