Ifølge goal.com  har Chelsea fundet deres John Terry erstatning i form af Napolis stjerne-midterforsvarer. 

AF KRISTIAN PARIS 

Antonio Conte har eftersigende udset sig en Senegalisisk landsholdspiller som den mange årige kaptajn John Terrys erstatning.

Den 25-årige forsvarer Kalidou Koulibaly har imponeret for italienerne i denne sæson, og det har faktisk givet ham kælenavnet “The Wall”.

Kalidou Koulibaly er på kontrakt med Napoli indtil 2021, og han har etableret sig som en Europas mest efterspurgte forsvarer.

Chelsea ser lige nu ud til at kigge efter en afløser for 36-årige John Terry, der regelmæssigt er blevet linket med et skifte til USA og Kina.

Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Den tidligere engelske landsholdskaptajn har faktisk kun optrådt 10 gange for Londonklubben i alle turneringer, hvilket sår yderligere tvivl om forsvarerens fremtid.

Chelseas manager Conte har i denne sæson hovedsageligt benyttet en tre-back i form af Cesar Azpilicueta, Gary Cahill og David Luiz. Faktisk er det kun Tottenham, der har en bedre defensiv rekord en Chelsea med 19 indkasserede mål i 26 kampe.

Terry har udtalt, at han med glæde vil blive i klubben efter sæsonen. Faktisk også, at han med glæde forlader klubben, hvis det skulle lykkes af finde en erstatning for den gamle veteran.

Koulibaly har i øjeblikket eftersigende en pris på omtrent 600 millioner, hvilket er uvist om Chelsea er parat til at betale for den store forsvarer.

Koulibaly begyndte hans pofessionelle karriere i franske Metz i 2010, hvor spillede 42 ligakampe i årene 2010-2012. Herefter blev han solgt til belgiske Genk, hvor han ligeledes spillede i to år og optrådte 64 gange i ligaen.

Her imponerede han så meget, at han i 2014 blev købt af  Napoli, der dengang virkelig var en klub på vej frem i det italienske. Indtil videre har han optrådt 75 gange i ligaen og scoret to mål for klubben.