Den engelske storklub Chelsea F. C. har indgået en aftale med italienske Juventus om den sprudlende midtbanespiller Juan Cuadrado. Ifølge det italienske sportsmedie, La Gazzetta dello Sport, skulle Juventus og Chelsea havde indgået en aftale, om at den italienske klub kan købe Cuadrado fra næste sommers transfervindue.

Prisen skulle være på cirka 150 millioner danske kroner, og det er åbenbart en option i aftalen, selv om der altså ikke er indgået nogen klausul om dette.

Italien tur/retur?

Juan Cuadrado kom til Chelsea fra Fiorentina i januar for cirka 250 millioner kroner, og har foreløbigt kun spillet tolv kampe for englænderne, men hvis Juventus benytter sig af aftalen, kan midtbanespilleren altså allerede igen være på vej til Italien.

Chelsea vandt sidste sæsons Premier League, men Cuadrado har ikke imponeret Jose Mourinho nok til, at skulle fortsætte i klubben, hvorfor han blev lejet ud til de regerende italienske mestre fra Juventus i sommers.

Colombianeren startede oprindeligt som højreback, men blev i sin tid i Fiorentina rykket op som wingspiller, men han kan også, hvis det kniber, spille i angrebet.

Udover Chelsea og Juventus, har Cuadrado også spillet i Fiorentina og Udinese, så man kan sige, at det er en erfaren herre i italiensk fodbold efterhånden.

På trods af tre år i Udinese, formåede han kun at spille 20 kampe, og scorede 0 mål. Den dårlige form i Udinese, førte også til en lejeaftale til Lecce i Serie B, men hér slog han altså heller ikke igennem. Efter tre år i Italien med nogle miserable forhold besluttede Cuadrado sig for at skifte til klubben fra Firenze, hvor han fik et gennembrud, og nåede en forholdsvis god statistik, i forhold til hans plads på banen. Colombianeren nåede at score 20 mål i 85 kampe, da han var i Firenze.