Chelsea-fansene har nu ventet længe på, at der skal ske noget i dette transfervindue og frustrationerne bliver større og større, ikke mindst hos Antonio Conte, men nu ser det altså ud til, at man har fundet sin stjerneangriber til næste sæson.

Selvom man havde en fremragende sæson sidste år, så er Chelsea-fansene stadig bekymrede for at blive sat af i næste sæson og de vil have at man køber et par top spillere til sommer.

Chelsea prøver helt sikkert at gøre dette til en realitet, men desværre for Chelsea-fansene, er der altså ikke kommet nogle udmeldelser om transferer indtil videre.

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Men… Skulle man tro Daily Star, så nærmer Chelsea sig slutningen på en af sommerens største transfersagaer, de skriver nemlig, at Chelsea er nået til med Evertons Romelu Lukaku omkring de personlige vilkår, der eftersigende skulle være en kontrakt på 1,5 millioner kroner om ugen til Lukaku. Chelsea har eftersigende stoppet jagten på alle andre angribere og er nu fast besluttede på, at det skal være Lukaku, som skal erstatte, en formentlig på vej væk, Diego Costa.

Selvom dette ikke var de nyheder fansene aller mest havde håbet på, så er det da en forbedring. Nu da Chelsea eftersigende har taget en beslutning og er nået til enighed med Romelu Lukaku. Det er nu op til Chelsea og Everton om at finde det rette beløb, så begge parter kan blive enige.

Lukaku ville helt sikkert passe godt ind på Stamford Bridge, efter at have scoret fem mål mere end Diego Costa i sidste sæson. Lukaku der altså tidligere har spillet for Chelsea, men blev solgt af Jose Mourinho til Everton efter, at han ikke så nogen fremtid i Lukaku. En beslutning han må have fortrudt, da han var i Chelsea.