Transfervinduet er åbent og Chelsea er en af de få klubber, der i skrivende stund har solgt spillere for flere penge end de har købt. Det bliver der formentlig lavet om på og det kan meget vel være at Monacos franske midtbanespillers nye hjemmebane blvier Stamford Bridge. 

Af David Paris 

Chelsea er en af de få klubber i Premier Leagues top, der har solgt spillere for flere penge end de har købt. Indtil videre er Manchester Citys tidligere målman Willy Cabellero og Romas Antonio Rudiger nye ansigter på Stamford Bridge. Unge spillere som Nathaniel Chabolah og Ruben Loftus-Cheek har forladt London-klubben, men nu ser træner Antonio Conte ud til at forstærke sine kræfter på midtbanen. Den franske landsholdspiller Tiémoué Bakayoko er nemlig i den italienske træners søgelys.

ifølge den engelske avis The Guardian skulle Chelseas ejer Roman Abramovich have indvilligt i at lægge, hvad der svarer til cirka 340 millioner danske kroner for Bakayoko, der til daglig spiller for den franske klub AS Monaco i Ligue 1.

Den kun 22-årige tidligere Rennes-spiller spillede en stor rolle Monacos franske mesterskab i sidste sæson. De endte med hele otte point mere end nummer to, nemlig Paris Saint-Germain. Den 185 cm-høje defensive midtbanespillere er eminent god til at læse spillet og en af hans forcer at bolderobringer midt på banen.

I den seneste tid har han dog været skadet og netop gennemgået en knæ-operation. Udsigten er cirka seks ugers ro, før fodbolden kan genoptages. Af den grund har, der været spekulationrer om, hvorvidt kan ville bestå lægetjekket, men indtil videre har der ikke været nogen komplikationer.

The Blues, som Chelsea også kaldes, håber på at kunne lukke handlen inden mandag, da holdet rejser til Asien på pre-season forud for den kommende Premier League-sæson, der starter efter sommerferien.