Chelsea har netop overstået en af de mest succesrige sæsoner i klubbens historie. Klubbens manager, der tog over i sommer, Antonio Conte, sikrede sig det engelske mesterskab med få spillerunder tilbage – klubbens sjette mesterskab i klubbens historie. 

AF KRISTIAN PARIS 

Og nu ser Chelsea ud til at styrke truppen yderligere, forud for den næste sæson. De har nemlig, overraskende nok, tilbudt Manchester Citys tidligere keeper Willy Caballero en Premier League livline ved at tilbyde argentineren en kontrakt i London klubben. Det sker fordi klubben er ude efter en ny andenkeeper, der skal hjælpe og afhjælpe Thibaut Courtois i den nye sæson.

 

The Metro fastlsår, at the Blues’ manager Antonio Conte er på udkig efter en ny kandidat til andenkeeper positionen, og der er Willy eftersigende den perfekte kandidat.

Chelsea v Manchester City - The Emirates FA Cup Fifth Round

Caballero, der netop er fyldt 35 fik noget overraskende ikke forlænger sin kontrakt med Man City i slutningen af sæson, eftersom Guardiola, klubbens manager, åbenbart ikke ønsker at fortsætte samarbejdet med spilleren på Etihad.

Beslutningen blev taget på trods af Caballero, der har udfordret Bravo i løbet af sæsonen, faktisk optrådte hele 26 gange for klubben i alle turneringer i sidste sæson. Deriblandt de sidste fem Premier League kampe, eftersom klubbens normale førstevalg Claudio Bravo blev skadet.

Chelsea er ude på markedet efter et andet valg, eftersom deres faste andetvalg Asmir Begovic er meget tæt på at acceptere en aftale med Bournemouth – omkring 100 millioner.

For Begovic har haft det en smule svært siden han kom til London fra Stoke i 2015. Det er over de sidste to sæsoner blevet gjort klart, at han er andetvalg og belgieren Courtois er det ultimative førstevalg mellem stængerne i den blå del af London.

b

City ser dog ud til allerede at have erstattet Willy, eftersom det for et par siden blev offentliggjort, at klubben har hentet den 23-årige brasilianske målmand Ederson fra Benfica -den dyreste keeper i historien.