Candreva er øverst på Contes ønskeliste. (Foto: GIORGIO PEROTTINO/Scanpix 2016)

Den italienske manager har sendt flere talentspejdere af sted for at holde øje med de to formstærke spillere, der alle er på holdkortet i Inter forud for klubbens næste Serie A kamp mod Atalanta i morgen, søndag.

Candreva spiller primært som højre kant og er længe blevet rygtet sammen med den succesfulde London klubben – i hvert siden Conte kom til Stamford Bridge.

Den 30-årige spiller har i langt tid figureret øverst på den 48-årige managers ønskeliste. Conte er stor fan af den italienske spillere, der i denne sæson scoret fire mål i 12 kampe under klubbens nye cheftræner, Luciano Spalletti.
Desuden har han siden han kom til klubben i august 2016 scoret otte mål og 15 assists i 57 kampe for klubben, der købte gam fra Lazio.

Skriniar derimod er en 22-årig midtstopper, der har blomstret under den nye træner. I sommers blev han købt dyrt ind – omkring 210 millioner kroner – fra Sampdoria.

Den slovakiske landsholdsspiller har hjulpet Inter med at holde fem clean sheets indtilv videre i denne sæson – desuden har den tårnhøje forsvarsspiller allerede kvitteret for tilliden af træneren med hele to kasser i denne sæson.