Zenit har eftersigende trukket sig fra en handel, der skulle sende Roma-spilleren Kostas Manolas til den russiske klub, efter et telefon opkald fra Chelsea.

Roma-spilleren Manolas så ellers ud til, han ville tilslutte sig sin tidligere Roma-holdkammerat Leandro Paredes i Zenit St. Petersburg denne sommer – faktisk var deres handler forventede at blive forhandlet på samme tidspunkt – men i følge de italienske medier i går aftes, så har Zenit træner Roberto Mancini trukket sig fra handlen, efter at forsvarsspilleren droppede sin medical takket være nogle stridigheder med de finansielle betingelser.

De præcise stridigheder er dog ikke bekræftede, men nogle medier mener, at det simpelthen bare handlede om, hvilken valuta han skulle betales med.

Et lille råd til fremtidige købere: Lad vær med at betale hans løn med rubler…

En af de fremtidige købere kunne meget vel være Chelsea, især fordi nogle medier mener, at det var Chelseas telefonopkald til Manolas, der skulle have overbevist ham om at smutte fra Zenit-handlen. Om det så er sandt eller ej og om det er sandt, at Chelsea har budt 260 millioner kroner for den 26-årige, finder vi nok snart ud af. Sky Italia hævdede i går aftes, at Chelsea ikke står bag kapringsforsøget, men the Telegraph siger, at de gjorde.

Det er noget, der i hvert fald er værd at blive ved med at følge med i, især med sidste sommers rygter mellem Chelsea og den græske-landsholdspiller.

Chelsea har i denne sæson været kædet sammen med rigtig mange spillere, men har endnu ikke offentliggjort deres første signing endnu, dog melder flere medier, at man har Monacos Bakayoko til lægetjek i øjeblikket og at handlen vil blive offentliggjort lørdag.