Dog har Unai Emery selv udtalt, at han ønsker, at den 27-årige midtbanespiller bliver i klkubben. Han har til og med hintet, at han kan blive klubbens nye anfører inden for en overskuelig fremtid. Han er nemlig den spiller i truppen, der har været i klubben længst tid.

. (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Ramsey selv usikker på fremtid

“Nu ser vi på, hvad der sker, men min agent og jeg har snakket (om Chelsea skiftet red. ). Jeg er ikke helt sikker på, hvor min fremtid ligger, men nu skal jeg bare i gang med at diskutere og måske lede lidt. Der er masser af tid. ” slog familiefaren fast.

The Daily Mail har slået fast, at såfremt Arsenal ikke får forhandlet en ny kontrakt med Ramsey, vil Chelsea lægge et bud på spilleren på transfer deadline day.

Avisen slår fast, at prisen vil være på omkring 300 millioner kroner. En spiller, der kan gå gratis i sommeren 2019.

Chelsea er lige nu stadig på jagt efter en midtbanespiller. De har dog ellers lige hentet Jorginho fra Napoli. En spiller fra klubens nye managers gamle klub, Maurizio Sarri.

Det vil dog ikke være særlig godt for Arsenal, hvis Ramsey forlader dem. På det seneste har klubben mistet stjerner som Alexis Sanchez, Robin van Persie og senest Alex Oxlade-Chamberlain. Alle sammen solgt til konkurrende Premier League klubber.