Selvom Chelsea i øjeblikket fører ligaen og ser ud til at slutte sæsonen af med at kalde sig selv engelske mestre, så er Conte alligevel ude efter forstærkninger, når transfervinduet igen åbner til sommer. Det bekræfter italienske medie. 

AF KRISTIAN PARIS 

Fiorentina Federico Bernardeschi har med sikkerhed et væld af klubber at vælge mellem, når transfervinduet genåbner til sommer. Et italiensk medie overfor 90min.com slår fast, at spilleren kun ønsker at forlade klubben, hvis enten Chelsea eller Inter melder sig på banen.

Den italienske kantspiller har i denne sæson præsteret overraskende godt, hvor det har lykkedes ham at score hele 13 ml og lave fem assist i 37 optrædener i alle turneringer i denne sæson.

 

ACF Fiorentina v Cagliari Calcio - Serie A

Fiorentina har angiveligt allerede tilbudt spilleren en ny kontrakt på en værdi omkring 23 millioner om året – uden frikøbsklausul. Alligevel er den engelske Premier League klub Chelsea alligevel interesseret i Fiorentinas nummer 10. Conte og co. er eftersigende parat til at fordoble italienerens løn. Det bekræfter det italienske medie Football Italia. 

Derimod er det ikke helt sikkert, at landsholdsspilleren vælger at forlade hjemlandet til fordel for verdens bedste liga. Der meldes nemlig om, at både Inter og Juventus fra Serie A også er interesseret i spillerens underskrift.

‘Den gamle Dame’ er pt. ude efter en ny kantspiller, eftersom Marc Pjaca tidligere i sidste måned løb ind en alvorlig skade, der vil holde ham ude  i lang tid. Alligevel fører klubben dog ikke helt kapløbet om italieneren.

Eftersom Bernardeschi har været fået sin fodboldopdragelse i Fiorentina, vil han aldrig kunne se sig selv forlade klubben til fordel for Serie A rivalerne Juventus.

Derimod er Inter et mere realistisk båd på en kommende arbejdsgiver for den 23-årige. Milano klubben forventes også at skrive kontrakt med Berrardi fra Sassuolo i jagten på at få flere hjemlige spillere i truppen.