En del topspiller er sluppet igennem fiskenettet i Chelsea, men den trend ønsker træner Antonio Conte at sætte en stopper for. Han mener nemlig ikke, at klubben kan tillade at klassespillere som Mohamed Salah og Kevin De Bruyne forlader Stamford Bridge uden at have udfyldt sit fulde potentiale.

Den nuværende Chelsea- og tidligere Juventus-træner har planer om at stramme ‘systemet’ op i London-klubben og dermed også, at transferpolitikken og indkøbene bliver mere gennemarbejdet og med en større analyse til grund. Netop Mohamed Salah og Kevin De Bruyne forlod The Blues, som Chelsea også kaldes for nogle år siden – uden den store succes – men har siden, i andre klubber udviklet sig til nogen af verdens bedste professionelle fodboldspiller.

Mohamed Salah er lige den mest scorende spiller i verden for Liverpool, mens belgiske Kevin De Bruyne, der også tidligere har spillet i Wolfsburg, er hovedarkitekten til Manchester City imponerende +76 målscore i Premier League i denne sæson.

Mellem disse to offensive fodboldspillere har fået internatinal succes har Chelsea, i denne sæson kæmpet store udfordringer. Conte og co. har ikke formået at kvalficiere sig til Champions League næsten sæson – til trods for, at de er forsvarenden engelske mestre. For at kunne rette op på disse dårlige resultater, skal man ikke lade topspillere forlade klubben, hvis man ikke er sikker på, at de i fremtiden kan få niveau til Chelsea.

Conte siger: “Vi er nødt til at få talenter som Salah og De Bruyne til at blive i klubben i fremtiden. Det positive er, at vi finder talenterne og får dem til klubben, men problemet er, at de ikke udvikler sig til verdensklassespillere i vores klub – men det gøres i andre klubber. Det er det vi skal lave om på.”

“Jeg tror, at vi har de rette folk ansat i klubben til at gøre netop dette. Vi skal bare være mere bevidst om det. Vi er nødt til at tro på dem i fremtiden og ikke miste tiltroen og tilliden med det samme, bare fordi vi brænder efter at få de bedste resultater.”