I følge flere medier, så er Chelsea nu klar til at sælge en af deres største stjerne for vanvittige 900 millioner kroner. 

Flere medier melder, at Barcelona er blevet fortalt, at de kan købe Chelsea-stjernen Eden Hazard for 900 millioner kroner.

Ernesto Valverdes-hold leder stadig efter at udfylde det hul som Neymar efterlod, da han forlod klubben til fordel for et 1,6 milliarder kroners-skifte til Paris Saint-Germain.

(Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Men nu melder flere medier altså, at Eden Hazard ligger meget højt på deres liste over mulige afløsere, selvom de ved, at det bliver meget svært at købe den belgiske-landsholdsspiller, der i øvrigt er ude med en brækket ankel i øjeblikket, som han pådrog sig under en landsholds-træning med det belgiske landshold.

Barcelona har indtil nu fokuseret udelukkende på Liverpools Philippe Coutinho, men selvom det skulle lykkedes dem at gennemføre en handel med Liverpool, så skulle de stadig være klar til at bruge massere af penge, blandt andet på Chelseas Eden Hazard.

Om Hazard skifter til Chelsea eller ej, så virker det i øjeblikket ret usandsynligt, da Conte har været ude og grine af rygterne om, at Hazard skulle være på vej væk, samtidig med, at han også fortalte, at Hazard er meget glad for at være i klubben.

Conte og Chelsea, der i går tabte sæsonpremieren mod Burnley efter, at man måtte spille med 10-mand gennem hele kampen, da Gary Cahil fik direkte rødt kort efter kun få minutters spil.

Danske Andreas Christensen fik i går sin Chelsea-debut, da Conte følte sig nødsaget til at sætte en forsvarsspiller ind efter det røde kort til Gary Cahil.