Bayern Munchen er nu meget tæt på at kunne offentliggøre købet af den tyske-midtbanestjerne fra Schalke, Leon Goretzka, hvilket betyder at en af Bayerns største stjerner forlader klubben. 

Chelsea er ifølge Express tæt på at købe Bayern Munchen-stjernen Aturo Vidal efter, at Bayern Munchen snart kan præsentere købet af Leon Goretzka fra Schalke.

Antonio Conte skulle eftersigende være meget interesseret i at bringe sin tidligere midtbane-kriger til Stamford Bridge.

MUNICH, GERMANY – AUGUST 29: Arturo Vidal of Muenchen controls the ball during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Bayer Leverkusen at Allianz Arena on August 29, 2015 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Antonio Conte og Aturo Vidal førte Juventus til adskillige Serie A-titler og nu kan de altså blive genforenet igen.

Bayern Munchen skulle også være klar til at lytte til tilbud, da det ikke har været en imponerende sæson fra chileneren, der nu ser ud til at forlade Allianz Arena til fordel fra tyske Leon Goretzka.

Ifølge Express ligger prisen på sølle 310 millioner kroner for midtbane-stjernen, hvilket kunne være et kup for Chelsea.

Chelsea har i øjeblikket spillere som Bakayoko, Ngolo Kante, Cesc Fabregas og Danny Drinkwater på midtbanepladserne, derfor ville det samtidig blive svært for Aturo Vidal at kæmpe sig på holdet.

Det bakkes også op af det chilenske medie, La Cuarta, som hævder, at Antonio Conte har snakket med Vidal over telefonen, hvor Chelsea-manageren har prøvet at overtale den chilenske midtbanespiller til at komme til England.

Chelsea har i denne sæson ikke kunnet følge med Manchester City i kampen om Premier League-titlen, men med et køb af Aturo Vidal, vil man altså forstærke sig gevaldigt.

Chelsea har i Champions League trukket FC Barcelona. Her kan Aturo Vidal altså ikke deltage, hvis han skulle skifte til Chelsea, da han allerede har spillet for Bayern Munchen i dette års Champions League.