Den tidligere Chelsea-stjerne, Dennis Wise, har udtalt, at kvalifikation til Champions League er altafgørende, hvis Eden Hazard fortsat skal være på lønningslisten i klubben.

af: Emil Plovgaard

Eden Hazard høster store roser fra Evertons træner, Marco Silva, inden søndagens opgør mellem de to klubber.
Foto: Craig Mercer/CameraSport via Getty Images

Spekulationerne kører derudad for tiden i Chelsea. De handler om, hvorvidt en helt særlig belgier vælger at blive i klubben eller ej.

I det vestlige London holder de i øjeblikket vejret. Eden Hazard har kontrakt frem til sommeren 2020, men har tidligere antydet, at han gerne vil væk før den tid.

– Enhver Chelsea-fan ville elske at kunne beholde ham, og forhåbentligt kan de holde på ham lidt længere. Den vigtigste ting fra Hazards synspunkt er dog, hvorvidt Chelsea kvalificerer sig til Champions League eller ej.

– Han vil gerne spille Champions League-fodbold, og det har han ikke gjort i år. Men hvis de kvalificerer sig næste år og bringer et par klassespillere ind, vil det kunne ændre hans synspunkt.

Efter onsdagens 2-1-nederlag til Wolves, er Chelsea nu 10 point fra de nuværende ettere, Manchester City.

Lørdag aften brager de to mandskaber ind i hinanden, og hvis alt ikke går Chelseas vej i næste runde, må London-mandskabet bevæbne sig med en plads udenfor top-4.