Den velspillende 29-årige serber Nemanja Matic, har skrevet under med Manchester United for nyligt. Chelsea-legenden Frank Lampard forstår dog ikke helt, hvorfor den solide midtbanespiller blev solgt, til en direkte rival.

Af Lasse D. Drescher

En af de større handler i Premier League, har været en handel som er imellem Manchester United og Chelsea. Det er den 29-årige serbiske midtbanespiller Nemanja Matic, som har skrevet under med Manchester United.

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Nemanja Matic har været en af Chelseas mest solide spillere, i løbet af de seneste par sæsoner. Chelsea-legenden Frank Lampard har udtalt til ESPN, at han på ingen måde forstår hvordan Chelsea kunne vinke farvel til Matic.

Frank Lampard udtaler følgende til ESPN:

“Jeg blev meget overrasket, specielt fordi det ikke er en norm at sælge spillere til den direkte rival. Det var en stor ting, da Chelsea solgte Petr Cech til Arsenal. Mange af klubbens fans mistede deres respekt for Cech, som har opnået fantastiske ting med Chelsea

Det her er dog ikke helt det samme, men vi vidste ikke om Matic ville væk eller blive her. Var det en drøm at spille fro Manchester United, eller ønskede han i en alder af 29 år nye udfordringer?

Der er mange muligheder, som man ikke lige kan spotte fra ydre kanten. Det virker bare sært, at lade Matic gå direkte til rivalen, som han vil forstærke så meget. Manchester United havde brug for en Matic-type, og de havde ikke mange problemer med at sikre sig ham.”

Der er formentlig flere udover Frank Lampard, som egentlig ikke helt forstår salget af den 29-årige Nemanja Matic. Det kan også være for at Matic kan komme til en klub, hvor han kan blive garanteret en startplads og masser af spilletid.

Chelsea har nemlig allerede den velspillende franskmand N’Golo Kanté på den defensive midt. Antonio Conte har samtidig lige hentet AS Monaco-profilen Bakayoko til Stamford Bridge, og det har formentlig været for at erstatte Nemanja Matic.

Læs også: City har fået nyt omklædningsrum – og det ser VILDT ud